Action Images / Carl Recine
Action Images / Carl Recine

BiH ima novog izbornika, u stožeru bivši igrači Hajduka, Dinama, Splita i Zagreba

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.04.24. | 14:43

Vico Zeljković odlučio je poslušati glas navijača

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je novog izbornika! Bit će to Sergej Barbarez – čime će dugogodišnja želja velikog broja navijača Zmajeva konačno biti ispunjena, ekskluzivno su saznale Sportske.ba.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je Savi Miloševiću krajem ožujka istekao ugovor, nakon analize su u krovnoj kući BH-nogometa odlučili ne produžiti ugovor s Miloševićem, pa je došlo do takozvanog džentlmentskog raskida.

U međuvremenu krenulo se u potragu za novim čovjekom, a pik je bio samo jedan – Sergej Barbarez, isključivo želja prvog čovjeka Saveza, Vice Zeljkovića.

Vico Zeljković odlučio je poslušati glas navijača i poslao je svoje emisare Sergeju Barbarezu, koji će dobiti potpuno odriješene ruke, ali i vrijeme za stvaranje jedne nove reprezentacije! Zanimljivo, Barbarez je bivši igrač novog njemačkog prvaka Bayer Leverkusena. Ide Apotekarima ovih dana, sadašnjim i bivšim…

Bit će ovo prvi službeni trenerski angažman za nekadašnjeg kaetana Bosne i Hercegovine i miljenika velikog broja navijača. Ono što bi posebno moglo obradovati navijače jesu imena koja će činiti stručni stožer reprezentacije. Naime, prema našim saznanjima Sportske.ba u stručnom timu kao prvi pomoćnici bit će Emir Spahić (bivši igrač NK Zagreb), Vedad Ibišević, Zlatan Bajramović i Mirko Hrgović (ex-Hajduk, ex-Dinamo, ex-Split). Osim navedenih, govori se o dodatnim imenima u stožeru, navodno su u vidu dva njemačka trenera kao pomoćnici.

Opširnije o svemu pročitajte OVDJE (Sportske.ba).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(G)


Tagovi

Sergej Barbareznogometna reprezentacija bosne i hercegovineSavo MiloševićMirko HrgovićEmir SpahićVedad Ibišević

Ostale Vijesti