REUTERS/ Yves Herman
REUTERS/ Yves Herman

Bielsa želi Brekala, sprema ponudu od 15 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.06.21. | 16:38

Vatreni je na radaru Leedsa

Dobre igre Josipa Brekala za Wolfsburg prošle sezone izazvale su interes brojnih europskih klubova. Ranije se spominjao interes nekoliko talijanskih i engleskih klubova koji bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima iduće sezone. Krilni napadač je prošle sezone odigrao 29 utakmica u Bundesligi zabio sedam golova i tri puta asistirao.

Unatoč sezoni karijere u Wolfsburgu su mu prigovarali za nekonstantnu formu, a ponajviše sportski direktor Jorg Schmadtke. Njegove izjave nagnale su Brekala da razmisli o svojoj budućnosti u 'gradu vukova' što je dodatno uznemirilo direktora Wolfsburga pa je sredinom travnja za ugledni Kicker izjavio:

„Možda bi Josipu najbolje bilo da se posveti ugovoru koji ima u svom aktualnom klubu. Možda bi to najviše pomoglo da pronađe konstantniju formu. Neka donese ponudu na stol, ako je ima.“

I čini se da su njegove riječi doprle i do zainteresiranih koji bi Brekala rado vidjeli u svojim redovima, a prema pisanju njemačkog Bilda najviše je zagrizao Leeds. Brekalo se svidio Marcelu Bielsi i sprema se poslati ponudu za njega, a prema Bildu 15 milijuna eura bi zadovoljilo čelnike Wolfsburga.

Osim El Loca, Brekala bi htjeli Everton i Napoli, a on bi o budućnosti mogao odlučiti već nakon Eura. Brekalo je trenutno s Vatrenima i čeka predstojeću utakmicu osmine finala Europskog prvenstva.

Hrvatska se jučerašnjom pobjedom od 3:1 protiv Škota plasirala na drugo mjesto i izborila nokaut fazu. 23-godišnji Brekalo nije jučer zaigrao, ali je igrao prvih 45. minuta protiv Čeha te ušao u 70. minuti protiv Engleza.


Tagovi

Josip BrekaloMarcelo BielsaLeeds UnitedHrvatska

Ostale Vijesti