REUTERS/David W Cerny
REUTERS/David W Cerny

Betisov golman: "Dinamo je dobro organizirana momčad, ali želimo osvojiti Konferencijsku ligu"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.02.24. | 14:48

Rui Silva će protiv Dinama opet biti Betisov prvi vratar, iako se Bravo oporavio

Dinamo i Betis će sutra od 21 sat igrati prvu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Zagrebu. Betisov trener Pellegrini očekuje izjednačenu utakmicu, a da će lako proći Zagrepčane ne misli ni Rui Silva, golman španjolske momčadi.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Nema lakih suparnika, znamo koliko je važno ono za što igramo. Oni su jako dobro organizirana momčad, bit će to izjednačena utakmica. Nadam se da ćemo sutra ostvariti dobar rezultat za uzvrat u Hrvatskoj.”

Rui Silva će protiv Dinama opet biti Betisov prvi vratar.

“Važno je to natjecanje, naravno da sanjamo da ga osvojimo, to bi nam donijelo prestiž. Bilo bi važno postignuće i uzbuđeni smo. Nadamo se da će to biti važno natjecanje za nas. Eliminacija od Rangersa nas je jako pogodila, ali moramo se suočiti s ovim natjecanjem s najvećim entuzijazmom kako bismo pokušali otići što dalje."

Moguća obnova ugovora?

“Trenutno mi to ne pada na pamet, razmišljam samo o tome da budem na najvišoj razini i da mogu pomoći. Imam još dvije i pol godine ugovora i miran sam."

O novom kapetanu Iscu:

“Mi smo bili ti koji su ga izabrali i to govori koliko je bitan na terenu i izvan njega. On ima drugačiji mentalitet i sve što je postigao u nogometu svima nam puno pomaže. On ima usađeno vodstvo i hijerarhiju, puno će nam pomoći od sada do kraja sezone." (eg)



Tagovi

Konferencijska ligaBetisGNK Dinamo

Ostale Vijesti