BET INFO: Turska neće imati milosti za goste, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.03.17. | 13:59

Raspoloženje u momčadi Fatiha Terima popravilo se nakon pobjede nad Finskom.

Turci su loše krenuli u kvalifikacije, dva remija pa poraz na gostovanju kod Islanda stavili su na njih veliki imperativ pobjede u utakmici protiv Finske u kojoj ipak nisu razočarali. Furiozno su krenuli u utakmici i već do 13. minute imali prednost od 2:0 nakon dva pogotka Cenka Tosuna, inače napadača Bešiktaša koji je ove sezone najbolji strijelac turske lige.

Nakon takve predstave teško je da će si u ovoj utakmici dozvoliti rušenje atmosfere i loš rezultat pa je za očekivati maksimalan pristup ovom susretu koja se igra od 18.15h. Strijelci su bili raspoloženi u njihove posljednje dvije utakmice, nisu imali problema s realizacijom protiv dvije nominalno slabije ekipe, a danas protiv sebe imaju drugorazrednu Moladaviju s kojom ne bi trebali imati nikakvih problema i morali bi vrlo lako slaviti.

Moldavija je s druge strane jedna od slabijih europskih reprezentacije, pobjede upisuju tek u prijateljskim utakmicama protiv egzotičnih ekipa poput Andore i San Marina. Otkinuli su bod Gruziji na gostovanju, no oni su ionako njihov rang, dok su u ostalim susretima protiv stabilnijih protivnika uvjerljivo poraženi.

U ekipi nemaju nikakva zvučna imena pa nema smisla navoditi niihov 'roster'. Primili su 13 pogodaka tokom pet kvalifikacijskih susreta pa je za očekivati da na ovom teškom gostovanju također prime nekoliko pogodaka. Nikada u službenoj utakmici nisu porazili Tursku, a sreli su se sedam puta. Ta se tradicija vrlo vjerojatno neće promijeniti ni danas. Moldavci nemaju kapacitet oduprijeti se ozbiljnim reprezentacijama, pa čak ni u prijateljskim utakmicama.

Turska je u ovoj utakmici ogroman favorit i gotovo sigurno će slaviti, a mi mislimo kako će biti uvjerljivo i uz dosta golova. Utakmica je prijateljska pa bi igrači trebali biti opušteniji što bi moglo dovesti do dosta golova. Na koncu, Turci su osjetno kvalitetniji i moćniji od Moldavije i očekujemo laganu pobjedu. Uz pobjedu očekujemo i barem tri pogotka u ovoj utakmici što se ne čini puno uzmemo li u obzir razliku u kvaliteti. Trenutni tečaj na 'jedinicu' i 3+ je 1,82, a ako ovu igru uplatite u razdoblju od 16 do 18 sati, mi dižemo tečaj na 2,10. Kladiti se možete na OVOM linku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Prijateljska utakmicabet analizabet info

Ostale Vijesti