BET INFO: Metz je favorit protiv vrlo oslabljene Bastije, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.03.17. | 14:37

Domaća ekipa znatno je podigla razinu igre u posljednje dvije utakmice.

Današnjom pobjedom domaćini bi napravili veliki korak prema ostanku u ligi pošto su sedam bodova ispred Bastije, a uz to imaju i utakmicu manje od konkurencije koja im je za petama. Kod kuće igraju puno bolje nego na gostovanjima, izgubili su tek 3 od 13 utakmica pred svojim navijačima i to ih uz dobru igru može hrabriti pred ovaj duel. Što se tiče bitnih izostanaka tu nemaju nikakvih ozbiljnijih problema pred današnji susret.

Nevjerojatna je količina nesreće koju su imali u prošle dvije utakmice kada su im bodovi doslovno ispali iz ruku u posljednjim trenucima utakmice. Protiv Rennesa su primili gol u 90. minuti, a protiv St. Etiennea u 95. minuti utakmice, doslovno u posljednjim sekundama. Digli su razinu igre i od toga se ne može pobjeći i dojam je kako danas itekako imaju što za reći, a motiv sasvim sigurno nije upitan.

Bastia nije u dobroj situaciji, na predzadnjoj su poziciji u ligi i tri boda zaostaju za zonom spasa. Ono što ih najviše muči su izostanci njihovih ponajboljih igrača. Najbolji strijelac Enzo Crivelli im je van pogona, pravo nastupa nema ni važni veznjak Danic koji odrađuje crveni karton, a također je van stroja i Cahuzac, također važan veznjak.

Situacija oko izostanaka stavlja Bastiju u veliki hendikep pred ovu utakmicu i bit će im vrlo teško doći do pozitivnog rezultata pogotovo zbog činjenice da je domaća momčad znatno podigla razinu svoje igre. Oni su na gostovanjima ove sezone jako loši, imaju 11 poraza u 14 utakmica van svog stadiona, a trenutno su u nizu od šest gostujućih poraza od kojih samo dva nisu bila s barem dva gola razlike, prilično neuvjerljiva statistika.

Metz je na prosjeku od 2,9 golova u svojim susretima i samo sedam puta u 28 kola njihove utakmice nisu završile s barem dva postignuta gola. Bastija tu ni malo ne zaostaje, oni su tek osam puta ostali u 'underu' stoga je i danas za očekivati barem dva pogotka s obzirom da se radi o ekipama koje igraju vrlo loše u obrani i spadaju među najslabije defenzivne ekipe u ligi.

Metz je favorit u ovom susretu zbog bolje igre, ali i zbog okrnjenog sastava Bastije kojoj nedostaju izuzetno važni igrači. Naša preporuka oko ove utakmice ide u smjeru spajanja ishoda s golovima i podebljanja tečaja, s obzirom da nam statistika ide u prilog. Domaćin je favorit u svakom smislu, Bastija je jako loša na gostovanjima i ne vidimo ni jedan drugi ishod ovdje. 'Jedinica' i 2+ trenutno nose tečaj od visokih 2,65, a ako ovu igru uplatite u razmaku od 17 do 19 sati, mi dižemo tečaj na 3,10. Kladiti se možete na OVOM linku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

bet infobet analiza

Ostale Vijesti