BET INFO: Lyon mora pobijediti ozljedama desetkovani Metz, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.04.17. | 16:17

U današnjem fokusu je zaostala utakmica 16. kola Ligue 1.

Bogat je današnji nogometni program. Ligaški okršaji nas čekaju u Engleskoj, Njemačkoj i Španjolskoj, Napoli i Juventus igraju uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Italije, a na teren izlaze i nogometaši Metza i Lyona koji igraju zaostalu utakmicu 16. kola Ligue 1. Upravo nam je taj ogled u fokusu.

Lyon je daleko od dana kada je suvereno vladao francuskim prvenstvom, ali i dalje se nalaze prvi vrhu tablice. Doduše, ne mogu se umiješati u borbu za naslov prvaka ili plasman u Ligu prvaka, ali trenutno drže četvrtu poziciju koja obećava kvalifikacije za ulazak u Europsku ligu. No, daleko je Lyon od toga da mirno može čekati završnicu prvenstva.

Trenutno Lyon ima 51 bod, 4 više od Marseillea i 5 od Bordeauxa, a obje te momčadi bi željele sljedeće godine igrati u Europi. Kako igra na dva fronta – Lyon je, podsjetimo, izbacio Romu u osmini finala Europske lige – momčad Brune Genesija igra promjenjivo u nacionalnom prvenstvu. U posljednjih pet utakmica pobijedili su u dvije (Metz, Toulouse), upisali dva remija (Bordeuax, Rennes) i jedan poraz (PSG). Posljednje dvije utakmice su igrali u gostima kod PSG-a i Rennesa što znači da su upisali tek jedan bod.

U sličnoj formi je i Metz. Oni su u pet posljednjih ogleda upisali tri remija (Nantes, Rennes, Saint Etienne), jednu pobjedu (Bastia) i poraz upravo od današnjeg suparnika. U utakmici koja se igrala u Lyonu 26. veljače domaćini su s uvjerljivih 5:0 pobijedili Metz s dva gola Depayja te po jednim Lacazettea i Valbuene dok je autogol postigao Balliu. Metz se trenutno nalazi na 14. mjestu tablice, ali trenutno nije ugrožen što se opstanka tiče jer ima 7 bodova više od Nancyja koji se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za opstanak.

Večerašnju utakmicu će obilježiti i veliki broj igrača koji neće igrati za Metz. Zbog žutih kartona je suspendiran Cheick Doukoure, teže je ozlijeđen Matthieu Udol, a neće igrati ni Benoit Assou-Ekotto, Fallou Diagne, Ismaila Sarr, Vahid Selimović i Thibaut Vion. Svi oni su ozlijeđeni ili bolesni, a upitan je i Simon Falette. Lyon, s druge strane, ima na raspolaganju sve igrače.

Kada se uzme u obzir objektivna kvaliteta momčadi, važnost bodova, rezultat posljednje međusobne utakmice i izostanci u momčadima, jasno je da je Lyon favorit u ovom ogledu. Mi vam predlažemo da odigrate 'dvicu' uz najmanje tri gola na utakmici. U ponudi Germania Sport kladionice oklada 2 i 3+ je vrednovana tečajem 1,82, a ako tu okladu uplatite od 17 do 19 sati, mi u našem happy houru dižemo tečaj na 2,10. Kladiti se možete OVDJE.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

bet analizabet info

Ostale Vijesti