Nisu mu vjerovali da može zaustaviti Benka, a sad vrijedi 50 milijuna eura i želi ga Barcelona

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.05.20. | 10:54

Mundo Deportivo javlja kako je Messi dao zaleno svijetlo da se krene u realizaciju ovog transfera.

Iako mnogi vjeruju da bi Senegalac bio najbolje moguće pojačanje za Barcelonu, kontroverzni predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis u nekoliko je navrata izjavio kako ga ponude ispod 100 milijuna eura ne zanimaju te da ukoliko se jedna takva ne pojavi na adresi njegovog kluba tada će njegov najskuplji igrač ostati dio njegove momčadi do kad god to bude potrebno.

Mundo Deportivo piše kako je Barca odustala od Senegalca, ali su zato sve svoje snage prebacili na to da ovog ljeta dovedu Miliana Škriniara, stopera Intera koji je prema mnogima jedan od ponajboljih stopera na svijetu danas.

Škriniar je u karijeri igrao za Žilinu, Zlatne Moravce, Sampdoriju i Inter, čiji je član postao u ljeto 2017. godine kada su Nerazzurri za njega izdvojili 34 milijuna eura.

Zanimljivo, 25-godišnji stoper osjetio je čari igranja na kultnoj Kantridi, a to se dogodilo u kvalifikacijama za Europsku ligu kada je sa svojom Žilinom poražen od Rijeke u sezoni kada su plavo bijeli ostvarili svoj prvi i povijesni plasman u grupnu fazu Europske lige. Tih je godina zvijezda Rijeke bio Leon Benko, a iako u obje utakmice nije uspio postići pogodak, Benko je obrani Žiline radio velike probleme. Ipak, Škriniar je tih godina bio još "zelen" pa je tako veći dio utakmice odgledao s klupe za rezervne igrače, a današnji prvotimac Intera i potencijalni stoper Barcelone protiv Rijeke je ukupno odigrao svega četiri minute. 

Zanimljivo, nisu mu vjerovali da može zaustaviti Benka, a sada bi mogao postići transfer težak 70 milijuna eura...

Kad je riječ o potencijalnom odlasku u Barcelonu, valja istaknuti kako trener Intera Antonio Conte navodno nije oduševljen s tom idejom budući da Talijan smatra da mu Škriniar može postati nositelj obrambene linije kada Giuseppe Meazzu napusti Diego Godin.

Prema pisanju Calciomercata, Inter je spreman prihvatiti ponudu Barcelone samo ako su oni u stanju ponuditi 70 milijuna eura te bi sve manje od toga bilo nedovoljno da se rastanu s izvrsnim Slovakom.

Detaljnijih informacija vezanih uz ovaj transfer još uvijek nema, ali svako se nove informacije očekuju u narednih nekoliko dana kada bi Barcelona navodno trebala poslati svoju prvu službenu ponudu.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Milan SkriniartransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti