Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Bend it like Mislav: Oršić nominiran za igrača tjedna u Europskoj ligi

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.12.21. | 08:18

U konkurenciji su još tri sjajna igračas...

Iako je utakmica između Dinama i West Hama u Londonu bila rezultatski nevažna za Čekićare, Dinamo su u njoj vidjeli veliku šansu, it u šansu su itekako iskoristili. Točnije, iskoristio ju je Mislav Oršić na samom početku utakmice, kada je prekrasnim udarcem, u maniri svoje najbolje igračke partije s Maksimira kada je srušio Tottenham.

Dinamo ide dalje u doigravanje za playoff Europske lige upravo zahvaljujući Mislavu i njegovoj majstoriji za konačnih 1:0, a pošto je gol i lijep i bitan, UEFA je odlučila nagraditi Dinamovog krilnog napadača nominacijom za igrača tjedna u natjecanju.

Mislav se nalazi u dobrom društvu. Kraj njega je Eljif Elmaz iz Napolija koji je jučer dva puta matirao Leicester uz činjenicu da je autor i posljednjeg pogotka na utakmici za 3:2, rezultat koji je odveo Talijane dalje s prvog mjesta.

Velika konkurencija je i Selikhov iz redova Spartaka u Moskvi. On je duboko u sudačkoj nadoknadi obranio penal za svoju momčad protiv Legije i tako zadržao poziciju koja ih vodi u doigravanje za Europsku ligu.

Zak raj, tu je i prekaljeni Oyarzabal. U izravnom okršaju za prolaz dalje, Sociedad i PSV su sinoć odigrali sjajnu utakmicu, a kapetan Baskijaca je s dva pogotka riješio pitanje pobjednika. Kasnije su Španjolci slavili rezultatom 3:1 i tako razveselili svoje igrače prvim mjestom.

Mislav ima dobre šanse pobijediti u ovoj konkurenciji, Dinamo je sinoć nadmašio sva očekivanja i napravio pravi podvig na krilima sjajnog Oršića koji se upalio kada je to bilo najpotrebnije.



Tagovi

Dinamo ZagrebWest HamEuropska ligaMislav Oršić

Ostale Vijesti