Ben Arfa još jednom van momčadi: Ti nisi Messi!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.09.16. | 21:12

Sve je izglednije kako će Ben Arfina epizoda u PSG-u biti kratkog vijeka.

Unai Emery ni u četvrtoj uzastopnoj utakmici ne računa na Hatema Ben Arfu. PSG sutra igra utakmicu 7. kola Ligue 1 protiv Toulousea, a španjolski trener je opet izvan momčadi ostavio 29-godišnjeg Ben Arfu. Iako je dobro počeo svoju epizodu u PSG-u, golom u prvoj utakmici, ubrzo su počeli problemi s Emeryjem koji ga je izostavio iz momčadi. Prvo za utakmicu u Ligi prvaka protiv Arsenala, a onda i u domaćem prvenstvu protiv Caena i Dijona.

„Postoje igrači koji su spremni i oni koji to nisu. U momčadi igraju samo oni najspremniji“, rekao je Emery kada je Ben Arfu prvi put ostavio van momčadi i dodao: „Od njega očekujem da igra više za momčad, a manje za sebe. Očekujem da više pomaže u fazi obrane. Mora podići svoj nivo rada, čekati priliku i onda odigrati dobro.“

Ben Arfa nije najbolje primio takvu odluku, a engleski mediji su već počeli pisati kako će se Francuz na zimu vratiti na Otok, a najčešće se spominjao Southampton kao potencijalni sljedeći klub. No, Ben Arfa bi želio igrati već sada, a ne sljedeće godine pa se ovog tjedna sukobio s trenerom na treningu. L'Equipe tvrdi kako su se njih dvojica žestoko posvađali.

„Ti nisi Messi. Da jesi, ne bih ti ništa rekao… Ti nisi u stanju sam pobijediti protivnika“, navodno je igraču rekao Emery.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Hatem Ben ArfaUnai Emery

Ostale Vijesti