DANIELE MASCOLO/Action Images
DANIELE MASCOLO/Action Images

Bekovi donijeli Interu pobjedu protiv Cagliarija za nastavak nevjerojatne serije (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 11.04.21. | 14:31

Nerazzurri su na 11 pobjeda u nizu i polako, ali sigurno kroče prema naslovu prvaka i prekidu velike dominacije Juventusa.

U Milanu je odigrana utakmica 30. kola talijanske Serie A u kojoj Inter golom Darmiana slavio protiv Cagliarija rezultatom 1:0.

U prvom poluvremenu nismo gledali neku ljepoticu od utakmice, Inter je u prvih 45 minuta stvorio tek dvije opasnije prilike, iako su sedam puta uputili udarac prema golu Vicarija. Prvo je Eriksen u 11. minuti uputio opasan udarac s velike udaljenosti, ali lopta odsjeda na gredi. Sedam minuta kasnije Nerazzurri su sjajno kombinirali, lopta je stigla do Sancheza, koji je izašao sam ispred vratara te pospremio loptu u gol, međutim slavlje nije dugo trajalo jer je sudac digao zastavicu zbog očiglednog zaleđa Čileanca.

U nastavku je Inter dodatno pritisnuo, no igrači Cagliarija su se i dalje sjajno branili. Pucali su domaćini iz svih pozicija, ali su gotov svi ti pokušaji završavali u bloku gostujuće obrane. Veliku priliku propustili domaćini u 69. minuti kad je de Vrij sjajno skočio nakon kornera i uputio udarac glavom, no lopta je po drugi put na utakmici odsjela na gredi.

Conte je od 70. minute uveo čak pet igrača i tako promijenio gotov cijeli vezni red te ostavio jedino Brozovića iz početnog sastava. U 77. minuti Inter napokon stiže do gola, Lukaku je sjajno odgodio jednu situaciju te proigrao Hakimija, koji se sjurio kroz kazneni prostor gostiju te vratio oštru loptu na suprotnu vratnicu gdje je bio sam Darmian, koji nije imao pretežak zadatak za pospremit loptu iza Vicarija za 1:0.

Pogledajte gol Darmiana OVDJE.

Nakon gola gosti su bacili sve karte u napada kako bi se vratili u egal i čak su par puta opasno zaprijetili, ali je Handanović bio na visini zadatka te je otklonio sve opasnosti. Interu su zbog ofenzive gostiju otvorile prilike za kontru, no rezultat se do kraja utakmice nije promijenio te su Nerazzurri teže od očekivanog nastavili nevjerojatan niz pobjeda koji je sad stigao do broja 11. Zanimljivo je kako su od sve sile ofenzivaca Interu gol vrijedan tri boda donijeli bekovi, no raznovrsnost i je snaga ove momčadi.



Tagovi

Matteo DarmianAchraf HakimiAntonio ConteMarcelo Brozović

Ostale Vijesti