Beč u transu: Spektakularne škarice Mateja Jelića! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.02.16. | 08:39

Jelić fantastičnim golom najavio da bi ovo mogla biti njegova polusezona.

Moglo bi ovo biti proljeće Mateja Jelića! Nakon što je zabio nekoliko pogodaka u pripremnom periodu, hrvatski napadač poentirao je i u prvoj službenoj utakmici nastavka sezone. I to kako, spektakularnim škaricama, za potvrdu uvjerljive Rapida protiv Wolfsbergera 3:0.

Bečki klub pred svojim navijačima zabio je sva tri pogotka u razmaku od šest minuta. Prvo u 56. Schobesberger, onda Pavelić, a u 62. minuti i Jelić čije su škarice oduševile 14 tisuća gledatelja na stadionu Ernst-Happel, ali i kompletnu austrijsku nogometnu javnost. Osam minuta prije kraja 25-godišnji Hrvat napustio je travnjak uz pljesak i ovacije.

Podsjetimo, Jelić je u Rapid stigao posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka iz slovačke Žiline gdje je zabijao kao na traci. Tijekom jeseni postigao je tri pogotka, dva u Bundesligi i jedan u Europskoj ligi, no sada je konačno prošao pripreme sa „zeleno-bijelima“ i čini se u vrhu napada definitivno istisnuo konkurenta Prosenika.

Rapid je u žestokoj borbi za titulu, a poslije 21. kola nalazi se na trećem mjestu s 37 bodova. Toliko ima i drugi Salzburg uz utakmicu manje, a vodeća je Austria Beč s bodom više. Idućeg vikenda na rasporedu je veliki bečki derbi.


Tagovi

Matej JelićRapid Beč

Ostale Vijesti