REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS/Andreas Gebert

Bayernov dijamant koji je imao problema sa srcem približava se povratku na teren

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.03.22. | 20:58

Alphonso Davies iščekuje potpuni povratak momčadskim treninzima nakon što je odsutan od početka siječnja zbog problema sa srcem nakon zaraze koronavirusom

Lijevi bočni Bayerna iz Münchena Alphonso Davies iščekuje potpuni povratak momčadskim treninzima nakon što je od početka siječnja isključen zbog problema sa srcem nakon zaraze koronavirusom.

Kanađanin Davies nije igrao od prosinca jer mu je dijagnosticirana blaga upala srčanog mišića. 21-godišnjak je prošlog tjedna ponovno mogao sudjelovati u nekim dijelovima momčadskog treninga, a za klupsku web stranicu u intervjuu objavljenom u nedjelju rekao je da se nada da će se njegov napredak nastaviti.

"Moj oporavak je do sada dobro prošao. Nemam nikakvih problema s mišićima i srcem. Ali nisam 100% spreman, još ne", rekao je.

“Sretan sam što mogu ponovno trenirati i spreman sam za posao. Dajem sve od sebe. Radim u bliskoj suradnji s medicinskom sekcijom i osobljem za rehabilitaciju. I treniram jako, jako naporno s loptom i bez nje, puno trčanja, treninga s utezima. Nadam se da ću se uskoro moći vratiti pomagati momčadi", dodao je.

Povratak lijevog beka potaknuo bi Bayern pred ključne tjedne sezone, a Davies je rekao da želi sa svojim suigračima osvojiti Bundesligu i Ligu prvaka.

Bayern je na vrhu Bundeslige šest bodova ispred Borussije Dortmund s kojom će se susresti 23. travnja. Sljedeći ligaški meč Bavaraca je 2. travnja u Freiburgu, a četvrtfinale Lige prvaka protiv Villarreala na rasporedu je 6. i 12. travnja. (DPA)



Tagovi

BayernAlphonso Davies

Ostale Vijesti