Bayern skupo platio pobjedu, ozlijedio se jedan od najboljih igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.10.18. | 08:37

Loše vijesti za bavarsku momčad.

Nogometaši Bayerna nastavili su dobar niz rezultata i stigli do četvrte uzastopne pobjede u svim natjecanjima, čime je pritisak na Niku Kovača barem malo splasnuo. 

> ODIGRAJ Bayern - Freiburg

Doduše, treba naglasiti kako se Bayern dosta mučio u svim pobjedama, ali olakotna okolnost je da su sve četiri ostvarene u gostima. Nakon Wolfsburga i Mainza u Bundesligi te AEK-a u Ligi prvaka, sinoć je s 2:1 pao četveroligaš Rodinghausen, ali pobjeda je skupo plaćena. 

Naime, zbog ozljede noge igru je u 75. minuti napustio Thiago Alcantara, a iako još uvijek nisu poznati detalji oko možebitnog izbivanja s terena, veznjak je nakon utakmice do klupskog autobusa došao uz pomoć štaka, što može sugerirati da se ne radi o bezazlenoj ozljedi. 

"On trenutno trpi velike bolove, ali tek će sutrašnji pregled pokazati koliko je teška ozljeda." rekao je Kovač nakon dvoboja.

Ova ozljeda je težak udarac za Bavarce jer je Thiago neizostavan član udarne postave pod vodstvom hrvatskog trenera. Od 15 utakmica ove sezone, čak 12 puta je odradio svih 90 minuta. Također, lista ozlijeđenih u njemačkom prvaku je poduža i na njoj se nalaze Robben, Coman, Hummels i Tolisso.

 

(foto: Reuters)


Tagovi

DFBThiago Alcantara

Ostale Vijesti