Bayern se petardom iživio na Schalkeu, sjajne škarice Goretzke (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.01.20. | 20:30

Bavarci su se približili Leipzigu na samo bod zaostatka.

Posljednju utakmicu subotnjeg dijela 19. kola Bundeslige gledali smo na Allianz Areni. Aktualni prvak Njemačke dočekao je Schalke u onome što je trebao biti pravi derbi. Međutim, na travnjaku je to bilo poprilično jednostrano jer je momčad Hansija Flicka utrpala pet komada u mrežu gostiju.

Momčad iz Gelsenkirchena načeo je, a tko drugi nego Robert Lewandowski. Nakon nesmotrene greške rezervnog vratara Schuberta, lopta je u nastavku stigla do Poljaka koji zabija za 1-0. Bio je ovo 21. gol Lewe čime se ponovno vratio na vrh ljestvice strijelaca.

 

 

Do kraja prvog poluvremena u strijelce se upisao i Thomas Muller, a kanonada na gol 'Rudara' nastavljena je u drugom dijelu.

Najljepši gol na utakmici postigao je Leon Goretzka svom bivšem klubu. Stigao je ubačaj iz kornera s desne strane, a sjajni Nijemac je škaricama neobranjivo plasiralo loptu u sami kut vratara Schuberta.

Samo osam minuta kasnije, 'plavi' su ponovno kapitulirali. Lewandowski je ovog puta bio asistent, a u strijelce se upisao Thiago Alcantara.

Točku na i stavio je Serge Gnabry nakon još jedne loše reakcije suparničkog golmana.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Thiago AlcantaraSerge GnabryPhilippe CoutinhoRobert LewandowskiThomas MüllerLeon Goretzka

Ostale Vijesti