Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Bayern potvrdio dovođenje talentiranog Austrijanca

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.03.21. | 17:53

Okrenuti su talentima, a ne 'gotovim proizvodima'.

Bayern Munchen ne staje - nije im dovoljno što drže svaku moguću titulu, čini se da se Bavarcima svidjelo takvo stanje te su potvrdili novo pojačanje.

Iz Leipziga je potvrđen dolazak talentiranog Francuza Upamecana, tu je i mladi Englez Richards, a ako već klub napušta jedan Austrijanac (David Alaba), Salihamidžić i ostatak Uprave idu ka tome da mu nađu zamjenu iz njegove zemlje.

Ta zamjena zove se Emilian Metu i radi se o 17-godišnjem nogometašu koji igra za St. Polten. Perspektivni Austrijanac koji obećaje oduševio je na probi u bavarskom gigantu koji je s mladićem potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.

Plan je da ostane u redovima aktualnog kluba do kraja sezone, da bi se potom preselio u Munchen. U redovima aktualnog njemačkog, europskog i svjetskog prvaka krenuo bi prvo iz rezervne momčadi te će morati svojski raditi i opravdati priliku kako bi dogurao do statusa prvotimca. Tržišna vrijednost mladog nogometaša iznosi zasad mizernih 75 tisuća eura, ali imajmo na umu da se radi o igraču koji još nije punoljetan.

Ipak, ne sumnjamo da se radi o novom pogotku skauta Bavaraca koji ne bi bili tu da u prošlosti nisu pogađali s određenim transferima.



Tagovi

BayernSt Polten

Ostale Vijesti