ALBERT GEA/Action Images
ALBERT GEA/Action Images

Bayern poslao ponudu za zvijezdu Atletica

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.03.21. | 12:47

Bavarci žele iskoristiti nezadovoljstvo igrača.

Veznjak Atletico Madrida Saul Niguez ovog ljeta bi mogao napustiti Madrid, a nova destinacija bi mogla biti München.

Naime, Saul je nezadovoljan jer je izgubio status nedodirljivog u žestokoj konkurenciji momčadi trenera Simeonea te je izrazio želju da napusti stadion Wanda Metropolitano.

Na stolu navodno Rojiblancosi imaju za sad nepoznatu ponudu Bayerna koji ga želi u svojim redovima. No, pitanje je koji će iznos zadovoljiti apetite Madriđana. Naime, Saul ima klauzulu u ugovoru koji je potpisao 2017. godine od čak 150 milijuna eura, međutim mediji u Španjolskoj špekuliraju da bi 40 milijuna eura ipak bilo dovoljno da Simoene pusti nezadovoljnog veznjaka.

Saul je ove sezone za Atletico upisao 29 nastupa u svim natjecanjima, ali sve više minuta na njegovoj poziciji dobiva Marcos Llorente.

26-godišnjak je prve nogometne korake napravio u akademiji Reala, ali s 13 godina prelazi u gradskog rivala. Za prvu momčad Atletica je debitirao 2013. godine i od tad je upisao 325 nastupa, zabio 43 gola i pridodao 18 asistencija. Ugovor s Rojiblancosima ima do ljeta 2026. godine, a trenutna tržišna vrijednost po Transfermarktu mu iznosi 60 milijuna eura.


Tagovi

Saul Nigueztransferi

Ostale Vijesti