Bayern opet pljačka po Bundesligi! Iz posrnulog velikana dovode najvećeg dragulja njemačkog nogometa

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.03.18. | 09:38

Radi se o velikom napadačkom potencijalu.

Jann-Fiete Arp bio je najbolji strijelac Europskog prvenstva do 17 godina sa sedam pogodaka, a Nijemci su tamo izgubili u polufinalu od Španjolske nakon izvođenja kaznenih udaraca. Nakon toga također prošle godine bio je najbolji strijelac Njemačke na Svjetskom prvenstvu u istoj dobnoj kategoriji. Postigao je pet pogodaka za Elf koji je ispao od Brazila u četvrtfinalu Mundijala.

Član je HSV, posrnulog njemačkog velikana koji već godinama životari na rubu ispadanja iz Bundeslige, a čini se kako bi se baš to moglo dogoditi ove sezone jer za zonom spasa kasne sedam bodova. Pobjedu u ligi ne pamte od studenog prošle godine i sasvim je jasno kako je druga liga potpuna realnost za njih.

Iako je sezonu počeo u U19 momčad, HSV je Arpa ubrzo promovirao u prvu momčad gdje je već upisao 16 nastupa, a postigao je i dva pogotka i to u dvije od tri posljednje ligaške pobjede svoje momčadi. Već dugo Njemačka nije imala ovoliko nadarenog napadača koji je u stanju dominirati u svojoj dobnoj skupini, međutim već je sada jasno kako mu prelazak u seniorsku konkurenciju nije donio ništa loše iako ima tek 18 godina. 

Bayern bi s njim dobio veliki zalog za budućnost na poziciji centralnog napadača, a ukoliko očekivano ispadne u drugu ligu realno je očekivati da HSV neće moći zadržati svog dragulja za kojeg će Bayern platiti koliko treba.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/1Ftpph-x0Do" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Jann-Fiete Arp

Ostale Vijesti