Bayern izvjesio cijenu za Thiaga, a Chelsea im uzima još jednog starosjedioca

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.06.20. | 09:58

Bavarci će se teško othrvati ponudama europskih teškaša.

Ranije ovog tjedna prenijeli smo kako je Thiago Alcantara odbio produženje ugovora s Bayernom, aktualni mu istječe sljedeće godine, stoga će njemački prvak prodati sjajnog veznjaka ovog ljeta kako bi na njemu nešto i zaradili.

Prema napisima Kickera, Bavarci će tražiti između 60 i 80 milijuna eura za Španjolca, a najveći interesent zasad je Liverpool. Ovo je presudna sezona za nekadašnje dijete Barcelone, napunio je 29 godina i na vrhuncu je svoje karijere, a zadnjih nekoliko sezona bio je glavni igrač Bavaraca u vernom redu.

Međutim, osim Thiaga, 'Rekordmeister' bi mogao ostati bez još jednog važnog prvotimca i dugogodišnjeg člana udarne postave.

Kako prenosi Sky Sports, vodstvo Chelseaja sprema veliku ponudu za Davida Alabu, koji također još nije produžio ugovor s osvajačem Bundeslige. Polivalentni Austrijanac prije dva dana je napunio 28 godina, također ulazi u igrački zenit, a već je ove sezone dao naslutiti da ga zanimaju izazovi van Njemačke.

Alaba, poput Thiaga, ima još jednu godinu u ugovoru te ako ne potpiše novi, Bayern će morati prodati i njega. Kolika će ponuda 'Bluesa' biti za igrača i klub još nije poznato.

(Foto: Eddie Keogh/Reuters)


Tagovi

David AlabaThiago Alcantara

Ostale Vijesti