REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Bayern bacio oko na Gvardiola, ali City vodi u utrci za Joška, pomoći će i potpis drugog Vatrenog

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 22:35

Hrvati su zaludjeli Pepa

"Bayern prati situaciju i također se raspitivao o Jošku Gvardiolu", kaže stručnjak za transfere Florian Plettenberg u "Transfer Update - the show". Ipak, nekadašnji dinamovac Bavarcima je vjerojatno preskup.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski reprezentativac može napustiti Leipzig 2024. zahvaljujući izlaznoj klauzuli od 110 milijuna eura, a kada su takvi iznosi u pitanju Manchester City, kojeg trenira Pep Guardiola, ima pole position u utrci za Gvardiolom. Osim toga, Pep je navodno već stupio u kontakt s njemačkim klubom za dogovaranje 'imenjaka'.

Podsjetimo, minule sezone Gvardiol je upisao 41 nastup u svim natjecanjima za momčad trenera Marca Rosea, postigavši ​​tri gola. Gvardiol ima ugovor u Leipzigu do 2027.

Mateo Kovačić sve je bliže prelasku u Manchester City, a razgovori o finaliziranju ugovora trebali bi se održati ovaj tjedan, javlja Sky Sport Deutschland. Hrvatski 29-godišnji vezni igrač, kojem ističe ugovor s Chelseajem idućeg ljeta, navodno je postigao usmeni dogovor s osvajačima trostruke krune, budući da Pep Guardiola želi pojačati vezni red, a Ilkay Gundogan će ovog ljeta napustiti Etihad.

Prije svega, Vatreni moraju misliti na Ligu nacija. Doduše, Joško će joj završnicu zbog ozljede preskočiti, ali će zato Kova biti Daliću na raspolaganju. Prva utakmica u borbi do zlata je već sutra i to protiv Nizozemske u 20.45, a sve detalje možete pratiti na našem portalu. (eg)


Tagovi

Joško GvardiolBayernLeipzigRB LeipzigManchester City

Ostale Vijesti