Bavarsko iživljavanje na rivalu koji to godinama nije: Schalke više nije 04, nego 08 (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.09.20. | 22:32

Gnabryjev hat trick, Sane s pogotkom i dvije asistencije, onda naravno i Lewandowski… A neki 'stručnjaci' su govorili bez Thiaga to nije ista momčad...

Bayern i Schalke danas su odigrali prvu utakmicu nove sezone Bundeslige. Zanima vas rezultat? Doći ćemo do njega malo kasnije…

Schalke je oduvijek bio klub koji je imao veliku povijest te su ga u Njemačkoj uvijek smatrali velikanom. Ne u rangu Bayerna, Bayera, HSV-a i Borussije, ali odmah nivo ispod. U tom klubu stasali su mnogi velikani, igrači koji su kasnije postajali top klase, a klubovi su znali da kada je netko ponikao u Schalkeu, tada taj netko sigurno nije 'divlji' igrač.

Naslov njemačkog prvaka osvojili su sedam puta, prije 23 godine 'uzeli' su i Kup UEFA, a nerijetko su igrali i važnu ulogu u Ligi prvaka.

Prije šest godina Forbes je procijenio kako je Schalke 14. najvrjedniji klub na svijetu. „Tempi passati“, na žalost po njihove navijače.

Schalke je danas gostovao na Alianz Areni. Malo tko je vjerovao da mogu do iznenađenja i da na povratku prema Gelsenkirchenu mogu čak i zapjevati u slučaju da osvoje bod. Kako se i pretpostavljalo, povratak bi trebao biti dosta tih.

Danas je Bayern svladao Schalke rezultatom 8:0. Ne, nismo pogriješili.

Nema smisla pisati pogotke, strijelce… Do poluvremena je bilo 3:0, na kraju 8:0, a reći ćemo vam kako je rezultat mogao biti još viši, vjerovali vi u to ili ne.

Oni koji imaju srca pogotke mogu pogledati u nastavku teksta, a za sve one koji simpatiziraju Rudare… Napisali bismo da vjerujemo kako su bolji dani pred vama, ali nekako u to sumnjamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(foto: Action images)

 


Tagovi

SchalkeBayernSerge GnabryLeroy Sane

Ostale Vijesti