REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Bavarska svadba: Bayern "oženio" Stanišića novim ugovorom

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.10.21. | 16:20

Slično kao i u slučaju Roka Šimića, Bayern sa Stanišićem kupuje poziciju...

Otkako je Josip Stanišić postao rotirajući član Bayernove strašne jedanaestorice, mediji ne prestaju pisati o tom mladom talentiranom desnom beku, koji je, sa samo 21 godinom na leđima vrlo brzo postao i reprezentativac. Julian Nagelsmann je dao puno povjerenja našem novopečenom “Vatrenom” jer Josipa nismo gledali na terenu samo kada bi se netko poput Pavarda ozljedio. Dapače, Stanišić je ove sezone nakon 7 odigranih utakmica skupio respektabilnih 286 minuta!

Zbog svega toga, čelnici iz Munchena su odlučili produljiti Josipov postojeći ugovor pa je tako sada vezan za Bavarce do daleke 2025 godine!

Velika je to vijest za mladog nogometaša kojem uprava kluba s ovim manevrom šalje jasnu poruku da računaju na njega u daljnjoj budućnosti. Slično su napraviili ovog ljeta i sa Kimmichom i Goretzkom. Sama činjenica da se Stanišićevo ime spominje u istoj rečenici sa velikim zvijezdama njemačkog nogometa u najboljim godinama, dovoljno govori o potencijalu i kvaliteti našeg Josipa, kojem će ovaj događaj sigurno isprati gorak okus iz usta nakon remija sa Slovačkom u Osijeku.

“Zahvalio bi se svima u klubu na datom povjerenju, probat ću nastaviti jahati ovaj val koji je predamnom već nekoliko mjeseci. Osjećam se fenomenalno i ne želim propustiti niti jednu jedinu sekundu” zaključio je Stanišić u razgovoru za službene klupske stranice.

Bayern ovog vikenda čeka teško gostovanje u Leverkusenu, a potom i obaveze u Ligi prvaka. Nagelsmann i društvo su već u srijedu na Luzu, tamo ih čeka neugodna Benfica.



Tagovi

Josip StanišićBayernNjemačkaJoshua KimmichLeon Goretzka

Ostale Vijesti