Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Bassel Jradi napušta Hajduk?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.01.21. | 09:10

Poznato je ime kluba u kojem bi mogao nastaviti svoju karijeru.

Ako je vjerovati natpisima norveških medija, postoji mogućnost da Bassel Jradi u ovom prijelaznom roku napusti Hajduk i karijeru nastavi u norveškoj Valerengi.

Naime, tamošnji mediji pišu kako je upravo 27-godišnji veznjak Hajduka glavna meta trenera Fagerma koji uoči početka sezone želi ojačati vezni red svoje momčadi.

Jradi je u ljeto 2018. godine stigao u Hajduk iz norveškog prvoligaša Stromsgodseta, a budući da je u elitnom rangu tamošnjeg nogometa odigrao 91 utakmicu s njegovim su kvalitetama jako dobro upoznati svi klubovi iz Eliteserien.

Iako može pokriti nekoliko pozicija u veznoj liniji, Jradi je nominalno ofenzivni veznjak, a da je igrač izvrsnog poteza pokazao je i u utakmici protiv Dinama kad je u samom startu derbija izvrsno uposlio Miju Caktaša čiji je udarac kasnije zaustavila vratnica. Zanimljivo, Jradi je uvijek bio dobar u utakmicama protiv Dinama, a u slučaju da u ovom prijelaznom roku napusti splitsku momčad, najviše će ga se pamtiti po tome što je upravo on bio strijelac u utakmici protiv Dinama u sezoni 19/20. kad su Bili na Poljudu slavili protiv svojeg najvećeg rivala u 7.kolu 1.HNL.

Budući da spomenutom igraču ovog ljeta ističe ugovorna obveza s Hajdukom, ovo bi mogla biti posljednja prilika da na Poljudu na njemu nešto i zarade. Tržišna vrijednost Bassela Jradija u danas iznosi 700 tisuća eura, a koji su iznos za odštetu spremni izdvojiti u Valerengi zasad nije poznato.


Tagovi

Bassel JraditransferiNorveška

Ostale Vijesti