Barcin dijamant bježi iz Katalonije: Enrique ne želi pričati sa mnom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.10.15. | 13:37

Kapetan B sastava Barcelone požalio se na loš tretman Luisa Enriquea kada je on u pitanju te tvrdi kako je odnos između njih dvojice – nepostojeći.

Dvadesetogodišnji dragulj Barcine La Masije Alex Grimaldo mogao bi u nekom od narednih prijelaznih rokova napustiti katalonski klub. Kapetan B sastava Barcelone požalio se na loš tretman Luisa Enriquea kada je on u pitanju te tvrdi kako je odnos između njih dvojice – nepostojeći.

Enrique mi nikada nije prišao i razgovarao sa mnom. Još nisam imao kontakt s njim niti bi mu u ovim trenucima imao što za reći“, poručio je lijevi bek za RAC1.

Grimaldo je u Barcelonu stigao s 13 godina iz mlađih kategorija Valencije. Predviđala mu se velika karijera, ali je njegov razvoj zaustavila ozljeda ligamenata koljena prije dvije sezone, zbog čega je izbivao s travnjaka gotovo godinu dana.

Vrlo je izgledno kako će Grimaldo napustiti Barcelonu idućeg ljeta, osim ako Enrique ne napravi veliki zaokret u odnosu prema mladom lijevom beku. Prostora ima, Jordi Alba bi uskoro mogao ostati sam na lijevoj obrambenoj poziciji, s obzirom na to kako je 30-godišnji Adriano razmatra odlazak s Nou Campa, dok godinu stariji Jeremy Mathieu pokazuje velike rupe na bočnoj poziciji.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!      


Tagovi

BarcelonaAlex GrimaldoBarcelona B

Ostale Vijesti