Barcelona dolazi po Danija Olma

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 09:29

Poznata cijena transfera.

Nakon prvih kontakata između Barcelone i Dinama, koji su se dogodili još u studenom prošle godine, Dani Olmo ponovno je postao glavna tema razgovora ova dva kluba. Naime, nakon fantastične europske sezone, veoma dobre one u HNL-u začinjenog odličnim predstava u dresu nacionalne reprezentacije na EP-u za U21 reprezentacije, čelnici Barcelone odlučili su kako je Olmo već sada pravi igrač za njihovu momčad.

ODIGRAJ Hrvatska U21 - Engleska U21

Naime, Olmo je na ovom prvenstvu upisao po jedan pogodak i asistenciju u dvije utakmice, te se svojem izborniku nametnuo da postane član udarne postave.

U dresu Dinama ovaj mladić je prošle sezone imao ključnu ulogu, a u 38 odigranih utakmica upisao je i 11 pogodaka kojima je nadodao i veliki broj asistencija.

Igrač je javno izjavio kako bi on napustio Maksimir ovo ljeto ukoliko stigne ponuda koja će zadovoljiti i njega i klub. Upravo to moglo bi se dogoditi ukoliko Barcelona pošalje službenu ponudu i na Camp Nou vrati svojeg odbjeglog sina. Cifra koja bi zadovoljila ljude iz Maksimira iznosila bi između 25 i 30 milijuna eura.

Kako prenosi sport.es, čelnici Barcelone imaju sastanak ovog tjedna s agentom Danija Olma na kojem će se detaljnije razgovarati o budućnosti ovog mladog asa.

Barceloni je u interesu reagirati čim prije jer ukoliko Olmo pruži još jednu dobru predstavu u poluzavršnici EP-a za U21 reprezentacije, za očekivati je da će se u igru za njim uključiti i mnogi drugi europski velikani.

A onda – neka igre započnu.

(foto:Pixsell)


Tagovi

Europsko prvenstvo U-21Dinamo ZagrebBarcelonaDani Olmo

Ostale Vijesti