PABLO MORANO/Reuters
PABLO MORANO/Reuters

Barcelona preko Griezmanna slomila Villarreal i nastavila lov na Atletico

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.04.21. | 17:39

Domaćin je meč završio s desetoricom...

Što se tiče španjolske La Lige, najzanimljiviji susret ove nedjelje igrao se između Villarreala i Barcelone, nakon što smo nešto ranije ispratili gostujuće slavlje Getafea protiv Huesce 0:2.

Navijači Atletica i Reala vjerojatno su navijali za Žutu podmornicu, da zaustave goste iz Blaugrane, ali do toga ipak nije došlo

Premda su poveli, nogometaši Villarreala poraženi su 1:2.

Dinamov protivnik u četvrtfinalu Europske lige poveo je u 26. minuti kada je, na asistenciju Paua Torresa bio Chukwueze. Torresova sjajna dubinska lopta poslužila je igrača koji je i Dinamu po boku stvarao ogromen probleme, Alba se okliznuo u najgorem trenutku te je igrač Villarreala samo zaobišao ter Stegena za početno vodstvo.

Međutim, nije to vodstvo dugo trajalo. Barcelona je uzvratila samo dvije minute kasnije, kada je Mingueza poslao fantastičnu loptu prema naprijed i u stopostotnu priliku gurnuo Griezmanna koji je elegantno lobovao domaćeg vratara Asenja za brzinsko poravnanje.

Sedam minuta kasnije, u 35. minuti, Francuz je ponovno strijelac. Iskoristio je katastrofalnu pogrešku obrambenog igrača Villarreala koji je išao loptu vratiti svom vrataru, ali je Griezmann znalački presjekao te poslao loptu pored nemoćnog Asenja.

U 65. minuti, nadu domaćina da dođe do eventualnog preokreta 'zakopao' je Trigueros koji je dobio direktan crveni karton nakon krvničkog starta na Messiju.

S nova tri boda, Barcelona se izjednačila na 71 bodu koliko, uz utakmicu više, ima i Real, dok Atletico ima dva boda više, ali večeras momčad Diega Simeonea gostuje u Baskiji kod neugodnog Athletic Bilbaoa te bi tu moglo biti svega.



Tagovi

BarcelonaVillarreal

Ostale Vijesti