Craig Brough/Action Images
Craig Brough/Action Images

Barcelona na ljeto cilja na tri mete

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.03.21. | 08:12

Uzbudljivo katalonsko ljeto…

Katalonski nogometni gigant ove sezone ne briljira, iako su još u igri za naslov prvaka La Lige, ali u Ligi prvaka se treba dogoditi čudo da nakon Pariza nastave putovanje.

Jednostavno nije to ona Barca pred kojom se svi tresu te je evidentno da se neke stvari moraju mijenjati i da je potrebna određena rekonstrukcija. U domaćem prvenstvu ih Messi svojom genijalnošću drži pri vrhu, ali u utakmicama protiv ekipa poput PSG-a ipak treba nešto više, a i pitanje je što će na kraju biti s ugovor najveće zvijezde kluba.

Prema pisanju španjolskih medija Katalonci na ljeto ciljaju osnažiti momčad u ofenzivnoj liniji te su izašli s tri glavne mete.

Prva je povratak svog djeteta Adama Traorea iz Wolverhamptona, dok su druge dvije želje Riyad Mahrez iz Cityja te napadač Intera Lautaro Martinez, koji se i ranije povezivao s Camp Nouom.

Međutim, navijači su mišljenja kako se prvo treba ići u jačanje ili bar osvježivanje obrane, a tek onda napada. No, tu Barcelona već radi na dovođenju Erica Garcije iz Manchester Cityja kojem istječe ugovor na kraju sezone, a što je potvrdio i trener Građana Pep Guardiola.

 


Tagovi

Adama TraoreRiyad MahrezLautaro Martinez

Ostale Vijesti