Barcelona mora prodati dvije bitne karike zbog Neymara

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.07.19. | 14:32

Sve je podređeno vraćanju brazilske zvijezde.

Španjolska Marca donosi kako je Barcelona prisiljena na drastičan potez ako želi dovesti Neymara. Sigurno je da će ih taj posao koštati pravo bogatstvo, a kako bi osigurali novac za to, moraju prodati Ivana Rakitića i Artura Vidala!

Iako ih trener Ernesto Valverde obojicu cijeni, upitno je hoćemo li ih i naredne sezone gledati u katalonskom gigantu. Za Vidala postoji golem interes od strane Intera, čiji novi trener Antonio Conte ima odlično iskustvo s Čileancem iz doba u Juvetusu. Da bi se ovaj transfer realizirao, Inter prvo mora prodati Nainngolana, Borju Valera i Joao Marija. 

Što se Rakitića tiče, neosporno je zadnjih pet sezone bio nezamjenjiv kotačić u prvih 11, no sada dolaze mladići poput De Jonga i Arthura, stoga ne treba čuditi ako bi ga Barca odlučila unovčiti, ako bi taj novac bio preusmjeren na kupovinu Neymara. Nakon pripremne utakmice protiv Chelseaja, Valverde je rekao da će se hrvatski veznjak morati izboriti za mjesto u prvoj postavi jer mladi igrači dolaze, a Marca smatra da je to možda nagovještaj prodaje. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Ivan RakitićArturo VidalNeymar

Ostale Vijesti