Foto: Action Images
Foto: Action Images

Barca utrpala pet komada Dinamovom krvniku, Immobile srušio "svoju" Borussiju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.10.20. | 23:01

Dobra predstava Talijana.

Nogometaši Barcelone bili su uvjerljivi na startu nove sezone u Ligi prvaka.

U prvom kolu su s 5:1 porazili Dinamovog ovogodišnjeg krvnika iz kvalifikacija Ferencvaroš, ali treba priznati kako su se Mađari dobro držali u prvom poluvremenu kada su imali gredu i (opravdano) poništen gol iz ofsajda.

Dva smo gola vidjeli u prvom dijelu, Lionel Messi je načeo golijadu iz penala u 27. minuti, a Ansu Fati je tri minute prije kraja povećao na 2:0 nakon asistencije de Jonga.

 


U nastavku Blaugrana dovršava posao preko Coutinha (52'), Pedrija (82')i Dembelea (89'), a nije im ni odmogao crveni karton Piquea u 68. minuti koji je skrivio penal. Siguran realizator za počasni gol Mađara bio je Kharatin.

 


U skupini F u kojoj se još nalaze Club Brugge i Zenit, Lazio je neočekivano hendikepom pobijedio Borussiju Dortmund 3:1.

Već nakon prvih 25 minuta, Albicelesti su imali dvostruko vodstvo, a Nijemce je načeo njihov bivši igrač Ciro Immobile golom u šestoj minuti.

 


Luiz Felipe je najzaslužniji za povećanje vodstva, iako je riječ o autogolu Hjitza u 23. minuti.

 


„Žuto-crni“ se vraćaju u igru 20 minuta prije kraja utakmcie kada Erling Braut Haaland zabija na asistenciju svog sjajnog tinejdžerskog suigrača Gija Reyne, ali pet minuta kasnije Akpa Akpro postavlja konačnih 3:1 i veliak tri boda za Talijane.



Tagovi

FerencvarosCiro ImmobileLionel MessiPhilippe CoutinhoAnsu FatiGerard Pique

Ostale Vijesti