Action Images
Action Images

Barca dogovorila prvo pojačanje

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.01.21. | 15:25

Kad izaberu novog predsjednika, bit će službeno...

Katalonci su u izgleda u takvoj panici da im ne pobjegne talentirani branič Manchester Cityja da je već obavila posao. Zimski prijelazni rok tek je započeo, a Barca je već dogovorila prvo pojačanje za ljetniji prijelazni rok.

Izgubljeni sin koji je iz La Masije pobjegao u svijetlo plavi dio Manchestera vraća se u matični klub po isteku ugovora s Građanima na ljeto.

Engleski mediji pišu, sve je dogovoreno i uskoro će potpisati ugovor s Barcelonom koji će započeti od lipnja i trajati sljedećih pet godina. Zasad je sve na stisku ruke dok Katalonci ne izglasaju novog predsjednika, koji ima ovlasti za oslužbeniti taj posao.

Garcia je sa samo 16 napustio katalonsku metropolu na poziv Pepa Guardiole, međutim, njegov razvoj na Etihadu nije protekao onako kako se očekivalo. Skupio je, doduše, 30-ak utakmica, ove sezone sedam u nebesko plavom dresu, ali očekivali su više.

Barca ga je htjela i ljetos, međutim nije se uspjela dogovoriti s Cityjem. Guardiola i društvo tražili su između 12.000.000 i 15.000.000 eura za njegove noge, Koeman i društvo nisu htjeli dati više od 10.000.000, Englezi nisu pristali i sad će ostati bez eura...




Tagovi

Eric Garciaprijelazni roknogometni transferi

Ostale Vijesti