Germanijak.hr
Germanijak.hr

Baloni i koreografija za rođendan pa uvrede igračima, Upravi, HNS-u! Barišić i Zajec u ugodnom razgovoru prije utakmice

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 17:50

Sadržajna je bila predigra derbija na Opus Areni

Još desetak minuta prije početka susreta Opus Arena bila je tek polupuna, no, tako je to s novim stadionima, napune se brzo, u samo nekoliko minuta. Derbi Osijeka i Dinama počeo je slavljenički, klub s Drave napunio je 27.veljače 77 godina po službenim podacima pa su djeca iz Osijekove Škole pustila u zrak 77 bijelih i plavih balona. Na istočnoj tribini istovremeno, bijele i plave trake i prigodna koreografija.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, slavlje nije dugo trajalo, jer čim je sudac Igor Pajač označio početak susreta, s Kohortine tribine krenule su uvrede. Prvo prema vlastitim igračima: 'igrajte, p...ri!", potom ih u tim povicima pratila i istočna tribina. Onda su krenuli na Upravu, čulo se u Opus Areni:'Uprava, odlazi!'. Očito je, najvatreniji Osijekovi navijači nezadovoljni su partijama i rezultatima svojih ljubimaca ovog proljeća, a ispadanje iz Kupa od Lokomotive potrošilo je strpljenje. Nakon toga, očekivano, 'porciju' uvreda dobio je i HNS.

Inače, primijetili smo i jedan zanimljiv susret u loži Opus Arene. Na utakmica su došla obojica kandidata za predsjednika Dinama, Mirko Barišić bio je sa suprugom Božicom, a došao je i Velimir Zajec. Prije utakmice ugodno su popričali, tko zna o čemu. Inače, Dinamova Skupština na kojoj se bira novi predsjednik održat će se 10.ožujka u 12 sati u Maksimiru. Na dan utakmice sa Slavenom Belupom!



Tagovi

GNK DinamoOsijekHNL

Ostale Vijesti