Balkanski lonac u Monte Carlu: Kovač želi dva srpska reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.07.20. | 13:23

Stigao je u društvu brata Roberta, u Monte Carlu su ga već dočekali Stranjiiha Pavlović i Stevan Jovetić, Danijel Subašić se umirovio, ali nije još napustio grad, a dođu li još Jović i Kostić, Monaco bi mogao uvesti „balkanske večeri“ na klupskim okupljanjima...

No, neće mu biti nimalo lako...

Osobito u slučaju Filipa Kostića, koji već ima 27 godina i želio bi potpisati ugovor života, a to znači s malo ambicioznijom sredinom od kluba iz Kneževine. Uoči koronavirusa tražili su ga Inter i Milan, međutim u zadnje vrijeme njegovo se ime ne spominje po hodnicima Giuseppe Meazze/San Sira pa bi Kovač mogao uskočiti preko reda.

SportBild nagađa s iznosom od 32.000.000, ali poziva se na procjenu Transfermarkta. One su u pravilu krive, ali njemački novinari ne odustaju od te prakse jer im se pokoji put dogodi da budu u pravu. Uoči korone Eintracht je maštao o iznosu od 50.000.000 eura, ali on je sad upravo to – mašta.

Što se tiće Jovića, Ziodane je rekao da će on i dogodine biti u Realu, međutim španjolske kolege smatraju kako je to bacanje prašine u oči jer bi ga prodali sutra da im se netko pojavi na vratima sa 60.000.000 eura, koliko su ljetos uložili u srpskog reprezentativca.

Monacova nada je posudba, bogati gazda ima lovu za toliki transfer jer je prijašnjih godina poslovao s debelim plusom, ali to jednostavno nije modus operandi klupskog menadžmenta pa je realnije očekivati kako će dogovoriti posudbu s opcijom otkupa na koncu sezone.

To će odgovarati i Real Madridu, jer „ovakvog“ Jovića, izvan forme i bez motiva, nitko neće platiti toliki novac, međutim procvjeta li kod Kovača, mogao bi ponovo biti igrač za kojeg se otimaju najbolji na svijetu.

Niko Kovač planira si, izgleda, stvoriti balkansku koloniju u klubu, stigao je u društvu brata Roberta, u Monte Carlu su ga već dočekali Stranjiiha Pavlović i Stevan Jovetić, Danijel Subašić se umirovio, ali nije još napustio grad, a dođu li još Jović i Kostić, Monaco bi mogao uvesti „balkanske večeri“ na klupskim okupljanjima...

(foto: Action Images)

 


Tagovi

MonacoLuka JovićFilip KostićNiko Kovačnogometni transferi

Ostale Vijesti