Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Badelj i Pivarić dobili ovacije Maksimira, srebnom dvojcu iz Rusije uručeni prigodni dresovi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.11.23. | 21:27

Milan je kapetan Genoe koja ove sezone 'gura' jako dobro u Serie A, dok je Josip nedavno zaključio igračku karijeru

Hrvatski nogometni savez (HNS) je uoči početka susreta između Hrvatske i Armenije upriličio svečanost službenog oproštaja od reprezentacije za Milana Badelja i Josipa Pivarića, osvajače srebra na SP-u u Rusiji 2018. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prigodne uokvirene dresove hrvatske vrste uručili su im predsjednik HNS-a Marijan Kustić i tehnički direktor Stipe Pletikosa.

Nakon što je nastupio u svim uzrastima mladih reprezentacija, Badelj je za seniorsku vrstu debitirao 23. svibnja 2010. u prijateljskom susretu protiv Walesa, a posljednji nastup je imao u lipnju 2021. u prijateljskom susretu protiv Armenije koji je završio 1-1.

Badelj je u hrvatskom dresu upisao 55 nastupa i postigao dva gola. Prvi pogodak je zabio Malti u rujnu 2011. u kvalifikacijama za EP 2012. godine, a drugog protiv Islanda u skupini na SP-u u Rusiji 2018.

Pivarić je u hrvatskom dresu debitirao 2013. u prijateljskom susretu s Lihtenštajnom. Ukupno je upisao 26 nastupa, a kao i Badelj bio je član hrvatske reprezentacije koja je 2018. osvojila srebrnu medalju na SP-u u Rusiji.


(Hina)


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHNSMilan BadeljJosip Pivarić

Ostale Vijesti