Bad Blue Boysi i Prijatelji otvaraju treći Trofej Dinamo!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.06.19. | 10:18

Humanitarni karakter Trofeja Dinamo.

 

 

 

 

 

 

 

S današnjim utakmicama skupine A seniorskog dijela turnira počinje Trofej Dinamo u Petrinji, prvi turnir u sklopu ovosezonskog natjecanja Trofej Dinamo. TD Petrinja igra se od 1. do 8. lipnja, seniori će među sobom podijeliti nagradni fond od 22 tisuće kuna, a veterani, koji s turnirom kreću idući tjedan, 8 tisuća.

U seniorskom dijelu natjecat će se 12 momčadi podijeljene u četiri skupine, a danas se igra skupina A. Turnir će otvoriti ekipa Bad Blue Boysa iz Petrinje, Siska i okolice protiv domaće ekipe Prijatelji.

U nedjelju na rasporedu je skupina B u kojoj se nalaze dvije zagrebačke ekipe (MNK Meteora Futsal i Cvjetno Pinkdroidsi) te “domaća” ekipa Siscia, inače hrvatski futsal drugoligaš.

Osim što će se na terenima ŠRC Pigik u Petrinji igrati odlični mali nogomet, a posjetiteljima je omogućena i široka ugostiteljska ponuda, Trofej Dinamo u Petrinji ima i humanitarni karakter, budući da će navijači Dinama iz Siska, Petrinje i okolice na njemu prikupljati pomoć za mladu Luciju Antolčić koja treba na hitnu operaciju zbog teškog oblika skleroze kralježnice.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Trofej Dinamo

Ostale Vijesti