Babel opet promijenio klub: Da li je ovo kraj za momka kojemu su predviđali karijeru Thierryja Henryja?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.07.15. | 16:08

Nizozemac je bio jedan od najvećih talenata Europe, a nakon dvije sezone u turskoj Kasimpaši je napravio još jedan korak unazad.

Predviđali su mu veliku karijeru, najavljivali su ga kao legitimnog nasljednika Thierryja Henryja, pola se Europe otimalo za njegovim uslugama, a danas je u 28. godini možda stavio i pečat na svoju karijeru. Ryan Babel je napustio tursku Kasimpašu nakon dvije sezone i potpisao je dvogodišnji ugovor s Al Ainom iz Abu Dabija.

Nizozemac je danas i službeno predstavljen u klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a nije poznato koliko će zarađivati na Bliskom istoku.

Babel je bio jedan od najtraženijih talenata Europe kada je igrao u Ajaxu i kada je 2007. godine prešao u Liverpool. Na Anfieldu se zadržao četiri godine i tek je na trenutke pokazivao svoj veliki talent. Nakon toga je jednu sezonu proveo Hoffenheim, prije nego li se vratio 2012. godine vratio u Ajax. 'Kopljanike' je napustio nakon samo jedne sezone i prošle je dvije godine igrao u turskoj Kasimpaši.

U Al Ainu od poznatijih imena igraju Asamoah Gyan i Miroslav Stoch, a vlasnik kluba je Manchester Cityjev Mansour bin Zayed.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Ryan BabelThierry HenryKasimpasa

Ostale Vijesti