Pixsell
Pixsell

Babajan: "Prvi gol je promijenio tijek utakmice, Dinamo je klasa iznad"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.09.23. | 23:40

Trener kazahstanske momčadi podijelio je svoja razmišljanja nakon utakmice na Maksimiru

Nogometaši Dinama u svom su prvom nastupu u Konferencijskoj ligi, u susretu 1. kola skupine C kao domaćini na stadionu u Maksimiru svladali Astanu sa 5-1 (1-0).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prva dva pogotka na utakmici postigao je Bruno Petković iz kaznenih udaraca, da bi na 3-0 povisio Marko Bulat u 58, minuti iz slobodnog udarca. Na 3-1 smanjio je Kamo Hovhanisjan, ali bila je to slaba utjeha jer su nakon toga Antonio Marin (85.) i Tibor Halilović (90+3) postavili konačni rezultat.

"Naravno da smo neraspoloženi, nismo napravili ono što smo htjeli i zamišljali. Dobili smo rano gol, on je promijenio tijek utakmice. Dinamo je puno viša klasa, jača momčad, koncentracija naše momčadi nije bila dobra, radili smo greške, išli prema naprijed, a onda u drugom dijelu primili golove", rekao je na presici trener Astane Babajan.

"Pri rezultatu 3-0 još je bilo prilike, ali nismo mogli mlade igrače stavljati. Igrali su iskusni, ali nije prošlo onako kako smo htjeli."

Je li krivica trenera?

"Postoji i moja krivica, trebali smo gledati kako nastaviti igru nakon dva penala, sada se treba posložiti kako raditi dalje."

Koji je uopće bio plan?

"Dinamo je jaka momčad i puno iskusnija u Europi. Trebali smo bolje odigrati. Imali smo u prvom poluvremenu još dobru igru, dobre napade, ali nakon penala se sve drugačije završilo. Potrebni su bili kontranapadi, ali nije nam pošlo za rukom."



Tagovi

AstanaGNK DinamoKonferencijska liga

Ostale Vijesti