Austrijski Hrvat i potencijalni Vatreni uništio Alkmaar (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.02.20. | 20:47

Zabio je sva tri gola LASK-a za prolaz među osam.

LASK pobjedom protiv Alkmaara rezultatom 2:0 nastavlja svoju europsku bajku. Posebna priča je Marko Raguž, napadač austrijskog kluba koji je na početku doveden u klub iz niželigaša, a on na povjere uzvraća sjajnim predstavama

Napadač hrvatskog podrijetla je u prvoj utakmici pogodio za vodstvo LASK-a, ali su Nizozemci u samom smiraju utakmice zabili za 1:1 te ostavili nadu u uzvratu.

Međutim, Austrijanci su i na svom terenu pokazali da su bolja momčad, a posebno je briljirao Marko Raguž, koji je zabio dva gola. Prvo je u 44. minuti doveo svoju momčad u prednost iz kaznenog udarca.

 

 

Da bi odmah na startu drugog dijela, točnije u 50. minuti iskoristio gužvu i poentirao za siguran prolaz LASK-a među šesnaest najboljih.

 

 

Raguž je 21-godišnji napadač rođen u Austriji te je do sad nastupao za sve uzraste tamošnje reprezentacije, no još nije upisao nastup za seniore te bi lako moguće mogao postati Vatreni. Ove sezone je zabio 11 golova u svim natjecanjima, a posebno je učinkovit u Europskoj ligi gdje se u strijelce upisao pet puta u sedam nastupa.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

AZ AlkmaarLASK LinzMarko Raguž

Ostale Vijesti