REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Au revoir: Tudor odlazi iz Marseillea!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.06.23. | 12:46

Hoće li hrvatski strateg uskoro postati trener jednog od najvećih svjetskih klubova?

Francuski L'Équipe, a potom je vijest potvrdio i stručnjak za transfere Fabrizio Romano, javljaju kako će Igor Tudor još samo 90 minuta biti trener Olympique Marseillea!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, prema saznanjima eminentnog francuskog medija, Tudor je igračima OM-a poručio da napušta klub, a to je samo po sebi ponovno pokrenulo špekulacije o njegovom mogućem odlasku/povratku u Torino.

Podsjetimo, Tudor se u brojnim talijanskim medijima navodio kao jedan od potencijalnih nasljednika Maxa Allegrija, ali su se posljednjih tjedana te špekulacije ipak malo primirile i stavile po strani. Sve do danas!

Splićaninu bi tako ogled protiv Ajaccioa trebao biti posljednji na klupi Marseillea. Stigao je na početku sezone iz Verone, ostvario veoma dobre rezultate, a nakon nešto teže prilagodbe i velikih kritika od strane francuskih medija, svojim rezultatima je brojnim kritičarima začepio usta.

Očekuje se da bi Tudor na sutrašnjoj konferenciji za medije (petak, 14 sati) trebao potvrditi svoj odlazak iz kluba usprkos tome što ima važeći ugovor do kraja još godinu dana.



Tagovi

Igor TudorMarseilleOlympique Marseille

Ostale Vijesti