SERGIO PEREZ/Reuters
SERGIO PEREZ/Reuters

Atletico slavljem protiv slabe Huesce nastavio put ka tituli; Barca nadigrala Getafe

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.04.21. | 23:51

Simeonova momčad u drugom kolu zaredom igrala je protiv fenjeraša.

U Španjolskoj su ovog četvrtka na rasporedu četiri susreta La Lige, a među njima su dva koja direktno odlučuju o budućem prvaku.

Ipak, Atletico Madrid trenera Diega Simeonea došao je u najranijem susretu do užasno važna tri boda, do kojih je stigao protiv fenjeraša Huesce sa začelja. Rezultat je u korist momčadi za koju 'igraju' Šime Vrsaljko i Ivo Grbić bio 2:0.

Po dva pogotka su u svakom poluvremenu bila dovoljna za lagodno slavlje, ali gotovo 40 minuta koliko je Huesca odolijevala moglo je uplašiti Torrentea i druge navijače domaćina - no u 39. minuti Correa je tu nervozu prekinuo pogotkom na asistenciju Llorentea te se moglo odahnuti. Nije bilo realno da će gosti stići do izjednačenja jer naprosto nemaju kapaciteta za to protiv očigledno bolje ekipe, a slavlje domaćih potvrdio je Carrasco u 80. minuti, također na asistenciju Llorentea.

Statistika je potpuno na strani domaćina - 52-48% u posjedu lopte, 18 udaraca (čak 12 u okvir), dok je Huesca zapucala pet prilika, od čega dvije u okvir Oblakovih vrata.

S nova tri boda, Atletico je Realu pobjegao tri boda u istom broju odigranih utakmica. Od Seville ima šest više, a od Barcelone osam. Doduše, Messi i društvo ima i dva susreta manje te bi im se, uz eventualne pobjede u tim kolima, Koemanovi momci prišuljali na neugodnih -2 nekoliko kola prije kraja prvenstva.

Na rasporedu su također BILI susreti Granade i Eibara (4:1), Real Sociedada te Celte Vigo (2:1), a od 22h važan ogled igrali Barcelona i Getafe koji je zahvaljujući dva pogotka i upisanoj asistenciji Lea Messija otišao na stranu domaćina 5:2.



Tagovi

Atletico MadridLa LigaPrimeraHuesca

Ostale Vijesti