Action images
Action images

Atalanta razbila Benevento i nastavila odličan niz u 2021. godini

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.01.21. | 18:10

U posljednje tri utakmice imaju jednako toliko pobjeda uz gol razliku 12:2

3. siječnja pao je Sassuolo s visokih 5:1, tri dana kasnije slična sudbina zadesila je Parmu koja ja je Bergamo napustila porazom od 3:0, dok su danas svoju odličnu formu u 2021. godini nogometaši Atalante potvrdili uvjerljivom pobjedom na gostovanju kod Beneventa rezultatom 1:4.

Tokom svih 90 minuta gosti su bili apsolutno nadmoćni, utakmica je na trenutke djelovala kao igra 'viktorije' koja se na igra na školskim igralištima pa tako domaćin može biti u konačnici zadovoljan konačnim rezultatom, koliko god to čudno zvučalo s obzirom da su teško poraženi.

U ovoj utakmici nogometaši Atalante uputili su 26 udaraca, a njih 15 išlo je u okvir vrata domaćeg sastava. Imali su potpunu dominaciju u praktički svim segmentima igre, ali usprkos svemu na poluvrijeme se otišlo s minimalnih 0:1.

Prvo je goste u prednost doveo Iličić u 30. minuti, ali su se gosti vratili u petoj minuti drugog poluvremena kad je precizan bio Sau.

Ipak, domaćin nije izdržao te su do kraja utakmice primili tri pogotka.

Prvo je zabio Toloi u 69. minuti, da bi dvije minute kasnije na 1:3 povećao Zapata kojem je za pogodak asistirao Iličić.

Do kraja utakmice u listu strijelaca upisao se i Luis Muriel u 86. minuti. Kolumbijac je u igru ušao 13 minutama, a ovo mu je bio 10. pogodak ove sezone.

Atalanta u sljedećem kolu dočekuje Genou na domaćem terenu, dok Benevento ide u goste Crotoneu.


Tagovi

AtalantaBeneventoSerie AJosip Iličić

Ostale Vijesti