Atalanta doživjela velik udarac pred okršaj s PSG-om

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.07.20. | 15:36

Hoće li moći iznenaditi favorizirane Parižane?

Iako će i Paris Saint-Germain prema svemu sudeći biti bez usluga Kyliana Mbappea za susret četvrtfinala Lige prvaka, njihov suparnik Atalanta bit će, također, desetkovana za jednog od najvažnijih igrača.

Utakmica četvrtfinala je na rasporedu 12. kolovoza u Lisabonu, a trener Gian Piero Gasperini neće moći računati na usluge Josipa Iličića.

„Što više vrijeme odmiče to je manje vjerojatno da ćemo ga imati spremnog za Ligu prvaka. Bit će jako teško osposobiti“, rekao je Gasperini uoči jučerašnje pobjede nad Parmom (1:2). Dodao je: „Iličić je fundamentalan igrač za nas, ovo je bila njegova sezona sve do ožujka, bio je ubojit i u Serie A i u Europi. To bi bilo kao da Juventusu nedostaje Paulo Dybala ili da Laziju nedostaje Ciro Immobile te Interu Lukaku“.

Slovenac je ove sezone u Serie A u 26 nastupa zabio 15 golova, asistiravši još za osam, dok je u Ligi prvaka u sedam utakmica zabio pet i namijestio još jedan gol.

Liga prvaka starta pet dana ranije, uzvratnim utakmicama osmine finala utakmicama Juventusa i Lyona te City i Real Madrida. Dan kasnije, 8. kolovoza, Barcelona i Napoli te Bayern i Chelsea igraju svoje uzvratne utakmice.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Josip IličićGian Piero Gasperini

Ostale Vijesti