REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

As: Modrić s Perezom dogovorio novi ugovor i detalje oko odlaska iz Reala

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.04.23. | 08:30

Navijači će biti oduševljeni ovim ishodom.

Čini se da je pitanje oko novog ugovora Luke Modrića, ako je uopće i postojalo, konačno riješeno. Kako navodi madridski As, hrvatski veznjak dogovorio je produljenje ugovora na još jednu sezonu, do kraja lipnja 2024. godine!

“Modrić je osobno razgovarao s Florentinom Pérezom kako bi mu prenio svoju želju, a to je da nastavi još jednu godinu na novom Bernabéuu te da napusti klub u velikom stilu 2024. godine, s karijerom koja će u Madridu strmoglavo rasti sve do njegove 12. godine i više od 500 utakmica.“

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Perez je pozdravio odluku Modrića da prioritet i dalje daje ostanku u Madridu, a posebno cijeni činjenicu da ga od te želje nije odvukla ni ponuda iz Saudijske Arabije od 25 milijuna eura neto po sezoni.

As navodi da je Modrić rekao Perezu da je njegova osobna i profesionalna želja uživati ​​u još jednoj punoj sezoni u Madridu, kao i to da se i dalje osjeća fizički dobro.

“Njegov ugovor vrijedi do kraja sezone i bilo je puno nesigurnosti vezanih za njegovu budućnost. Ne zbog izvedbi koje nisu upitne ili njegovih godina jer mu je fizička sprema nevjerojatna, nego zbog politike kluba“, misleći na Realovu praksu koji vrlo rijetko produljuje ugovore veteranima, što su na svojoj koži osjetile neke od klupskih legendi poput Raula ili Casillasa.

Pored toga, u klubu mu ne zaboravljaju da je na dva izuzetno teška gostovanja pružio fantastične partije. Na gostovanju kod Liverpoola u osmini finala Lige prvaka bio je jedan od ključnih igrača u kreiranju velikog preokreta za 5:2 pobjedu. Jednako sjajan bio je i u uzvratnom susretu polufinala Copa del Rey, kada je Real na Nou Campu nadoknadio domaći poraz i s 4:0 nokautirao Barcelonu, a Modrić je u 2. poluvremenu održao sat nogometa veznom redu Katalonaca.(I.M.)



Tagovi

La LigaReal MadridFlorentino PerezLuka Modrić

Ostale Vijesti