VINCENT WEST/Action Images
VINCENT WEST/Action Images

AS: Barcelonina uprava od Laporte traži smjenu Koemana

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.09.21. | 17:51

Problem je ugovor Nizozemca koji ga za Barcu veže do 2022.

Barcelona je u sezonu ušla s dvije pobjede i remijem u prvenstvu, no od početka se vidjelo da to nije 'to', a nezadovoljstvo je kulminiralo teškim 0:3 porazom od Bayerna na Camp Nou.

Navijači i članovi Barcelone nisu zadovoljni s nizozemskim stručnjakom još od prošle sezone, a novi težak poraz od Bayerna bio je povod upravi Barcelone da od predsjednika Joana Laporte zatraže da smijeni Ronalda Koemana. Prema pisanju španjolskog AS-a, predsjednik Barce također ne vjeruje u nizozemskog stratega, no kako Koeman ima ugovor do 2022. Barcelona bi mu u slučaju otkaza morala isplatiti i odštetu, a svima je jasno u kakvom se financijskom stanju katalonski div nalazi... u ovom trenutku na snazi su teški rezovi, a ne dodatno rasipanje.

Problem s Koemanovom ostavkom predstavlja i pitanje njegovog nasljednika. Jordi Cruyff, Laportin savjetnik, naprosto odbija preuzeti tu funkciju koju trenutno obnaša njegov kućni prijatelj, a Laporta ne smatra pomoćnog trenera Sergija Barjuana dostojnog vođenja Barcelone, tvrdi AS.

U kuloarima se često spominje ime Barcelonine legende Xavija.


Tagovi

BarcelonaRonald KoemanJoan Laporta

Ostale Vijesti