Arsenal u zelenim dresovima uvalio petardu PSG-u, Ozil se potpisao sucu na karton (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.07.18. | 15:41

Odlična predstava Topnika.

Načeli su ih rano, Mesut Ozil je postigao pogodak već u 13. minuti na asistenciju Aubameyanga, no izdvojit ćemo simpatičan detalj kada se njemačka zvijezda potpisala sucu utakmice na žuti karton. U Singapuru nogometne zvijezde uživaju veliku popularnost, svi su se borili ne bi dobili nečiji potpis.

U drugom poluvremenu obje su momčadi napravile veliki broj izmjena, a u 60. minuti Nkunku je iz penala izjednačio za Parižane, ali to je bilo sve od njih. Nakon toga glavnu je ulogu preuzeo Arsenal, a četverominutni 'show' imao je Alex Lacazette koji je zabio u 67. i 71. minuti utakmice.

 

 

Tu je bilo jasno da PSG više nema nikakve šanse, a iz igre je nakon dva na brzinu primljena gola izašao i Buffon, legenda Juventusa koju je pomalo čudno gledati u drugom dresu. Na kraju je Arsenal potpuno ponizio PSG, prvo je Holding u 88. pogodio za 4:1, a onda je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade za 'petardu' zabio Nketiah i stavio točku na i.

 

 

Nakon poraza od Atletica Arsenalu je ovo prva pobjeda na International Champions Cupu, dok je PSG-u ovo bio drugi poraz u dvije utakmice, a imaju i lošu 2:8 gol razliku. Arsenal je danas nastupio u novom zelenkastom dresu s maskirnim uzorkom na brojevima što će sigurno izazvati podijeljena mišljenja. Čeka nas još puno uzbuđenja danas na Cupu, kasnije igraju Chelsea i Inter, Benfica i Juventus te Manchester United i Liverpool.

>TEČAJEVI BENFICA – JUVENTUS

>TEČAJEVI CHELSEA – INTER

>TEČAJEVI MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

International Champions CupAlexandre LacazetteMesut OzilArsenal

Ostale Vijesti