Arsenal popustio, iskeširat će 50 milijuna za mladu superzvijezdu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.09.20. | 15:45

Pokušali su, nije išlo.

Arsenal jako želi francuskog veznjaka Houssema Aouara.

Zna to i njegov trenutni klub Lyon. Upravo je to razlog zašto nisu pristajali na ništa manje ispod cijene koju žele za njega, a to je 50 milijuna eura.

Pokušavali su Topnici s ponudama od 35 i 40 milijuna, no Jean-Michel Aulas je samo odmahivao rukom. Epilog situacije je takav da su na Ashburton Groveu shvatili da im nikakva blefiranja ne pomažu i da će na koncu platiti traženi iznos.

Arteta se morao prilagoditi, tim više jer je prisutna ljubav u nastajanju između Arsenala i igrača jer je i on sâm uzbuđen oko odlaska u London, javlja The Sun. Iz Lyona su dojavili da nema razloga da pristaju na bilo kakve kompromise jer će sigurno prije ili kasnije dobiti za ovog plemenitog igrača ponudu koja će ih zadovoljiti.

No prema izvornim informacijama, Lyon se nadao dobiti 60 milijuna za igrača. Na posljetku su se zadovoljili nešto manjim iznosom zbog efekata pandemije koronavirusa. Štoviše, Arsenal će isporčiti 40 milijuna odmah i 10 milijuna kroz bonuse.

Za obje svoje velike želje Arsenal će morati i dobro prodavati. Odlično vratara Emiliana Martineza poslali su u Aston Villu za 22 milijuna eura, a nadaju se da će dobre novce ‘’utopiti’’ i Lucasa Torreiru, Shkodrana Mustafija, Sokratisa i Mattea Guendozija. Osim Aouara, Arteta bi jako rado u crvenom dresu vidio odličnog Thomasa Parteya i Atletico Madrida.

(foto: Action Images)


Tagovi

Mikel ArtetaLyonJean-Michel AulasHoussem Aouar

Ostale Vijesti