Arsenal koračić od potpisa jednog od najtraženijih veznjaka Europe

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.09.20. | 16:27

Navijači Topnika imaju razloga za optimizam.

Mikela Artetu jako malo dijeli od velikog pojačanja.

Arsenal ima dosta razloga za optimizam. Dašak nade u bolje sutra dali su uspjesi u FA Kupu kao i Community Shieldu, a i prvo kolo nove sezone Premiershipa riješili su u svoju korist prilično uvjerljivo gostujućom pobjedom od 3:0 kod Fulhama.

U nastojanjima da se vrate u sâm vrh engleskog nogometa, plemeniti veznjak Houssem Aouar mogao bi, a prema zadnjim vijestima, i trebao biti veliko pojačanje.

Topnici i igrač su se sve već dogovorili i pokazana je velika volja s obje strane za ovim transferom. Iz Lyona su javili da neće stajati na putu igraču s ambicijom odlaska u osjetno konkurentniju ligu, ali pod uvjetom da iz Londona aterira adekvatna financijska naknada.

Ona bi trebala iznositi 40 milijuna eura prema Calciomercatu. Aouar bi trebao biti donekle ''utjeha'' Arsenalu radi (za sada) neuspjeha dovođenja Thomasa Parteya iz Atletico Madrida, bez obzira što se ne radi o istom tipu igrača.

Što se Lyona tiče, ljudi u klubu su već ''rezervirali'' zamjenu. Radi se o Lucasu Paqueti iz Milana, a da je Brazilac na odlasku svjedoči i činjenica da je bio izostavljen iz utakmice pretkola Europske lige protiv Shamrocka.

On bi Francuze trebao koštati otprilike 28 milijuna eura.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Arsenal will soon make an offer of over £36m for Lyon midfielder Houssem Aouar, according to reports...</p>&mdash; Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) <a href="https://twitter.com/SkySportsPL/status/1306504294061965313?ref_src=twsrc%5Etfw">September 17, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Action Images)


Tagovi

Houssem AouarArsenaltransferiLyonLucas PaquetaMilan

Ostale Vijesti