Arsenal dovodi Realovu zvijezdu za 35 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.07.19. | 09:15

Službena potvrda očekuje se početkom sljedećeg tjedna.

Arsenal još nije doveo niti jedno pojačanje za nadolazeću sezonu, barem ne neko veliko na koje trener Unai Emery može računati od ove sezone. U Londonu su samo predstavili mladog Brazilca s talijanskom putovnicom, Gabriela Martinellija, a riječ je o 18-godišnjem napadaču koji ej stigao iz Ituana.

ODIGRAJ Uganda - Senegal

Međutim, čini se kako će uprava Topnika početkom sljedećeg tjedna finalizirati transfer zvijezde iz madridskog Reala. Kako prenosi španjolski AS, uprava londonskog kluba ponudila je Kraljevskom klubu 32 milijuna eura, uz još dodatna tri milijuna bonusa, za Lucasa Vasqueza.

Pregovori su u poodmakloj fazi, a isti izvor piše da bi se transfer trebao realizirati početkom sljedećeg tjedna, vjerojatno oko utorka. Sada je na redu ponuda za samog igrača, a Arsenal će dati sve od sebe da predstavi što lukrativniju ponudu kako bi privukao Španjolca u svoje redove. 28-godišnji krilni napadač, koji je pokrivao i poziciju na boku, obaviješten je od strane trenera Zinedinea Zidanea da će dobivati minutažu na kapaljku s obzirom da su doveli još i Rodryga Goesa te Luku Jovića, pored Viniciusa Juniora od prošle sezone.

Španjolski tisak piše kako bi igrač mogao zatražiti visoku svotu za mjesečnu plaću jer zna da su interes za njega pokazali Inter, Bayern i PSG, ali prvenstvena želja mu je minutaža kako bi se nametnuo izborniku Furije za Europsko prvenstvo 2020. godine.

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lucas Vazquez

Ostale Vijesti