Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Armada bijesna, Cosmi u nevjerici: "Nemam naprosto riječi za ovo opisati"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.11.22. | 16:41

Prema viđenom ove sezone, i ne tako neočekivan scenarij u osmini Kupa...

Ne znamo kako srce trenera Rijeke kuca, ali dobro da nakon ispadanja iz Kupa od drugoligaša nije stalo. Bijelo Brdo bilo je bolje u osmini finala 2:1, a Serse Cosmi još jednom nije bio niti malo blag prema svojoj momčadi:

"Što reći, pobijedila je ekipa koja je željela pobijediti, ekipa koja je igrala energičnije i bolje. Pokušao sam s pet izmjena, no nije bilo nikakvog rezultata. Očekuje nas zaključenje prvog dijela sezone s Dinamom, a znamo kakav je to protivnik. Nemam naprosto riječi kojima bih opisao ovu utakmicu", rekao je talijanski strateg.

Kao što on nije blag, tako nije ni Armada, osobito oni koji su potegnuli na istok zemlje u nadi da će uz kontinentalna vina opušteno gledati prolazak u Kupu, no nisu ga dobili. "Van iz Rijeke", "vratite nam staru Rijeku", "ne vraćajte se kući", "Najpametnije da se ne vraćaju u Rijeku, ne zaslužuju da nose dres Rijeke.Tako se ne igra za ovaj klub. Komplet ekipu sa stručnim stožerom raspustiti, ima juniora,dati im šansu", samo su neki od komentara koji su i uživo i preko društvenih mreža dobili poraženi prvoligaši skupa sa svojim trenerom. Za to vrijeme, na istoku slavlje.

"Ne mogu reći da se nisam nadao jer Rijeka ove sezone igra ispod svojih mogućnosti. Velika je to pobjeda zahvaljujući kojoj će BSK po prvi put u svojoj 60 godina dugoj povijesti prezimiti u hrvatskom kupu. Mada, jako će mi malo značiti ova pobjeda ne prenesemo li ovakvu igru i u prvenstvo, ne krenemo li i na tom planu s pobjedama i maknemo se sa samog začelja prvoligaške ljestvice", kaže Denis Krstanović, trener BSK-a.


Tagovi

HNK RijekaBSKBSK Bijelo BrdoHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti