Action Images / Jason O'Brien
Action Images / Jason O'Brien

Argentinci s Messijem prvi gosti Kineza nakon pandemije

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.05.23. | 12:13

Utakmica će se igrati 15. lipnja u Pekingu

Argentina prevođena Lionelom Messijem odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Australije u Pekingu sljedeći mjesec, priopćilo je u ponedjeljak argentinsko veleposlanstvo u glavnom kineskom gradu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmica će se igrati 15. lipnja i to će biti prvi posjet Messija Kini od 2017. godine, a ne zaboravimo da je baš u Pekingu 2008. na Olimpijskim igrama Argentina s Messijem osvojila zlatnu medalju.

"Lionel Messi će 15. lipnja predvoditi argentinsku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Australije u Pekingu", stoji u poruci argentinskog veleposlanstva objavljenoj na društvenoj mreži Weibo

"Prošlo je 15 godina otkako je naša muška reprezentacija igrala u Kini i stvarno smo uzbuđeni što se vraćamo protiv Argentine na novouređenom Radničkom stadionu u Pekingu", rekao je James Johnson, predsjednik Australskog nogometnog saveza.

Ta će utakmica obilježiti veliki povratak međunarodnog nogometa u Kinu nakon tri godine strogih zdravstvenih ograničenja koja su ispraznila stadione i dovela do niza otkazivanja sportskih natjecanja.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Argentinska nogometna reprezentacijaKinaLionel Messi

Ostale Vijesti