Apotekari dolaze po pojačanje na Santiago Bernabeu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 18.10.19. | 14:28

BayArenu će najvjerojatnije uskoro napustiti Kai Havertz, pa novaca neće nedostajati.

Bayer Leverkusen sudionik je Lige prvaka, a nakon prva dva kola situacija nije baš najoptimističnija. Nula bodova i gol-razlika od -4 navela je ljude sa BayArene da posegnu za eventualnim rješenjima u vidu transfera u zimskom prijelaznom roku, ali i prije.

Kako javlja Sport Bild, oko su bacili na Lucasa Vazqueza, krilnog ofenzivca Real Madrida koji nije u prvom planu Zinedinea Zidanea. Zadnje dvije utakmice protiv Atletico Madrida i Granade nije ulazio, igrač je to koji je legitimna prisutnost u obje faze igre, obrambenoj i napadačkoj.

Donijeti će toliko bitno međunarodno iskustvo koje ovoj momčadi nedostaje, pogotovo u Ligi prvaka, no također trebaju biti svjesni da nisu jedini zainteresirani za usluge trostrukog osvajača Lige prvaka. Arsenal i Roma su također odaslali klicu interesa, ali čak bi se moglo reći da su Apotekari favoriti upravo zbog nazočnosti u najjačem europskom klupskom natjecanju.

Vazquez je stigao iz Espanyola na ljeto 2015., a u Realu od tada ima učinak od 22 gola i čak 44 asistencije, ili dvostruko više. Trenutna tržišna cijena po nogometnoj bazi podataka Transfermarkt 25 milijuna eura.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr"> <a href="https://twitter.com/hashtag/RealMadridGO?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RealMadridGO</a> <br><br>El Real Madrid tiene 3 ofertas por Lucas Vázquez para el mercado de invierno. Arsenal, Roma y Bayer Leverkusen son los equipos interesados. El equipo alemán, el más interesado en el extremo gallego, ofrece hasta 20M€. <br><br>[<a href="https://twitter.com/eldesmarque?ref_src=twsrc%5Etfw">@eldesmarque</a>] <a href="https://t.co/VeAdMpdEYY">pic.twitter.com/VeAdMpdEYY</a></p>&mdash; Real Madrid CF


Tagovi

Lucas VazquezBayer LeverkusenReal MadridZinedine ZidanetransferiArsenalRoma

Ostale Vijesti