Matthew Childs/Action Images
Matthew Childs/Action Images

Antolić raskinuo ugovor s klubom za kojeg igraju Soudani i Caktaš

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.09.21. | 13:13

Bivši veznjak Dinama zadobio je ozljedu koja će ga odvojiti od nogometa na najmanje četiri mjeseca.

Hrvatska kolonija u Damacu FC u Saudijskoj Arabiji ostala je bez jednog člana. Naime, Domagoj Antolić ozlijedio je ligamente u zglobu, zbog čega će izbivati s terena između četiri do šest mjeseci te je raskinuo ugovor s klubom kojeg vodi hrvatski stručnjak Krešimir Režić.

No, situacija nije ni blizu dramatična kako na prvu izgleda. Bivši veznjak Dinama je jedan od boljih igrača Damaca i klub na njega računa u dogledno vrijeme. Međutim, pravila u Saudijskoj ligi su takva da klub može imati samo sedam registriranih stranaca pa je Antolić izašao u susret svom klubu te raskinuo ugovor kako bi doveli Brazilca na njegovu poziciju.

No, s klubom je potpisao predugovor koji mu garantira povratak u momčad kad zaliječi ozljedu i bude spreman ponovno preuzeti dirigentsku palcu u veznom redu Damaca, što se u najboljem slučaju očekuje početkom sljedeće godine, potvrdio je to za Germanijak sam Antolić.

Damac je u novu sezonu ušao pojačan za Miju Caktaša i Soudanija, a u prva četiri kola su upisali dvije te remi i poraz. U prošlom kolu slavili su protiv Al-Faysalyja kojeg s klupe vodi bivši trener Hajduka Paolo Tramezzani rezultatom 2:1, a pobjednički gol djelo je nekadašnje zvijezde Dinama Alžirca Soudanija.

Antolić je u Damac stigao u siječnju ove godine iz poljske Legije, a za saudijski klub je u tom razdoblju odigrao 17 utakmica u kojima je zabio tri gola te upisao šest asistencija te je bio ključni igrač u borbi za ostanak u tamošnjem najvišem rangu.



Tagovi

Domagoj AntolićKrešimir RežićMijo CaktašEl Arbi Hillel Soudanisaudijska nogometna ligaPaolo Tramezzani

Ostale Vijesti